Bliv elev på Syddjurs Friskole

Følg nedenstående 3 steps for optagelse på Syddjurs Friskole:

1. Læs optagelsesprocedure
    Læs vores optagelsesprocedure grundigt igennem så du kender vores forudsætninger og retningslinjer.
    Opteagelsesprocedure
  2. Bestil en rundvisning
    Hvis du synes, kan du bestille en fri og uforpligtende rundvisning på skolen så du kan sikre dig at Syddjurs Friskole er det rette sted for dit barn. Dette gør du ved at udfylde rundvisningsformularen her på siden.
  3. Udfyld indmeldelsesblanket
    Ønsker du dit barn optaget på skolen, skal du udfylde vores indmeldelsesblanket.
Print selv: Indmeldelsesblanket
Udfyld online: Indmeldelsesblanket

Rundvisningsformular

Hvad koster det?

• Første barn koster 1640 kr. i 12 måneder +110 kr. til skolens rejseopsparingspulje
  • Andet barn koster 820 kr. i 12 måneder +110 kr. til skolens rejseopsparingspulje
  • Tredje barn koster 330 kr. i 12 måneder +110 kr. til skolens rejseopsparingspulje

Der kan søges fripladstilskud. Hvis fripladstilskuddet bevilges, vil det kun udgøre en del af skolepengene. Tilskuddet er indtægtsbestemt.

Transport til og fra skolen

Bus linie 123
Bussen kører mellen Århus og Ebeltoft holder lige ud for alleen, der fører op til skolen.

Bus linie 361
Kører mellem Helgenæs, Knebel og Rønde. Bussen holder nede i Egens by.

De mindste elever bliver hentet og fulgt til busserne.
Tilskud til buskort kan eventuelt gives efter ansøgning.