Musikskole

Syddjurs Friskoles Musikskole 2017-2018

Syddjurs Friskoles Musikskole er en privat musikskole, der hverken modtager kommunal eller statslig støtte. Alligevel er priserne kun en anelse højere, sammenlignet med de musikskoler, der modtager støtte.

Musikskolen fungerer, rent økonomisk, helt uafhængigt af Syddjurs Friskole.

Alligevel er musikskolen en vigtig del af Friskolens tilbud, da den er med til at højne det musikalske niveau i bl.a de årlige teaterforestillinger, ligesom musikken i det hele taget er befordrende for det kreative miljø på skolen.

Musikskolen har p.t kun to undervisere. Det er Max Bering og Henrik Svenningsen, der begge er uddannet fra Musikvidenskabeligt Institut, Århus Universitet.

Musikskolen tilbyder undervisning i klaver, guitar, bas, trommer, sang, sammenspil og kor.

Januar 2018 – 30. juni: 400 kr. pr. måned, fordelt på 6 måneder, i alt 14 uger.

25 minutters soloundervisning i 26 uger.
Priser:
September – 31. december 2017: 500 kr. pr. måned, fordelt på 4 måneder, i alt 12 uger. Januar 2018 – 30. juni: 400 kr. pr. måned, fordelt på 6 måneder, i alt 14 uger.

60 minutters sammenspil eller kor i 26 uger.
Priser:
September – 31. december 2017: 350 kr. pr. måned, fordelt på 4 måneder, i alt 12 uger.
Januar 2018 – 30. juni: 250 kr. pr. måned, fordelt på 6 måneder, i alt 14 uger.

De dage/uger hvor der ikke er almindelig undervisning på Friskolen, er der som regel heller ikke undervisning i musikskolen. En plan over hvilke dage/uger det drejer sig om, kan man se på skolens hjemmeside ved at klikke på ´kalender´. Men forældre og elever vil dog under alle omstændigheder i god tid blive gjort opmærksom herpå af den lærer, der varetager undervisningen.

Hvis en lærer er syg, erstattes lektionen. Det gør den ikke, hvis eleven er syg.

Tilmeldingen er ikke bindende, men kan opsiges med en måneds varsel.

Udfyld venligst tilmeldingen nederst på siden og aflever den på kontoret senest den første skoledag efter sommerferien, så vil du i løbet af august måned modtage besked, om du er optaget. Undervisningen starter den første uge i september.

Det er dog muligt at tilmelde sig igennem hele året, og er der ikke plads på det tidspunkt man tilmelder sig, bliver man skrevet på venteliste.

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:
Henrik Svenningsen
Telefon: 86 10 01 47 eller 24 82 06 62
Mail: dokusan0@gmail.com

Tilmelding til musikundervisning på Syddjurs Friskole
Jeg vil gerne tilmelde mig solo-undervisning.
Instrument:

Tilmelding til musikundervisning på Syddjurs Friskole
Jeg vil gerne tilmelde mig undervisning i sammenspil.
Jeg spiller følgende instrument/instrumenter:
Adresse:

Tilmelding til musikundervisning på Syddjurs Friskole
Jeg vil gerne tilmelde mig kor.
Adresse: