Stillingsoplag

Syddjurs Friskole søger lærer!

Syddjurs Friskole søger en ny lærer pr. 1 maj 2017.

Stillingen er en fuldtidsstilling. Du skal undervise i natur og teknik i 2. 4. 5. og 6. klasse. Dansk i 6. og 7. klasse samt klasselærerfunktion.

Derudover er det godt hvis du kan indgå i faget håndværk – og har interesse for IT!

Syddjurs Friskole er en velfungerende og traditionsrig friskole med 175 børn. Skolen er beliggende på kanten af Mols – lige udenfor Rønde. Vi vægter fællesskabet, nærværet og trivslen for børn og voksne.

Vi prioriterer det ugentlige fællesmøde for alle børn og voksne, den årlige lejrtur for hele skolen, kulturrejse for de ældste elever, og et stort antal temauger – med bl.a en stor årlig teateropsætning.

Vi sætter fagligheden højt – og har et tæt samarbejde med forældre og bestyrelse.

Vi tilbyder:

Et rigt skolemiljø med motiverede ansatte, engagerede forældre og en sjov og omskiftelig hverdag. En mulighed for at udvikle sig og gøre erfaringer på en skole, hvor der er plads til gode ideer.

Løn:
I forhold til overenskomst