Støtteforeningen

Caféaftener

Overskud går til eleverne
Overskuddet fra støtteforeningens arrangementer går til skolens elever og der er tradition for, at børnene laver en ønskeseddel, når pengene skal fordeles. Nogle af indkøbene har været en forstærker og en mikrofon, en vindmåler, en opvaskemaskine og sponsorgaver til julemarkedet.

Åbent for alle forældre
Alle forældre, nye såvel som gamle, er velkomne til at deltage i støtteforeningens arbejde og eventuelt at træde ind i bestyrelsen.

Forældre er automatisk medlem
Forældrene til elever på Syddjurs Friskole er automatisk medlemmer af Støtteforeningen. Foreningens bestyrelse står bag de fleste af skolens arrangementer som f. eks. høstfesten, julemarkedet og fællesspisningen den sidste dag før sommerferien. Til støtteforeningens caféaftener samles børn og voksne om et fælles måltid og afslappet samvær og her er der god mulighed for at lære andre forældre at kende. Også for børnene er det noget særligt at komme på skolen uden for skoletid og opleve de voksne hygge sig i de rammer, der ellers er deres.